15 fantastičnih upotreba dječijeg pudera

Kupovinom dječjeg pudera nećete preopteretiti budžet, a vjerujemo da ćete biti zadivljeni kada otkrijete za šta vam sve može poslužiti. Pročitajte o 15 fantastičnih upotreba dječijeg pudera u domaćinstvu!

 

Čisti kućne ljubimceDječji puder možete se koristiti kao suvi šampon, pa će vaš ljubimac mirisati i biti svjež bez kupanja u kadi.
Rashlađuje posteljinu
U vrućim ljetnim noćima pospite dječji puder po posteljini. Ona će mirisati, a puder će upiti znoj s tijela, što će vam omogućiti da se bolje naspavate.
Upija masnoću
Idući put kad vam nešto masno kapne na majicu ili tepih, taj dio pospite dječjim puderom jer će upiti ulje i osvježiti tkaninu.

Čuva knjige Starim knjigama dajte novi izgled pomoću dječjeg pudera.

Upiće vlagu i spriječiti stvaranje buđi.

Ističe trepavice Dječji puder nanesite na trepavice prije maskare. Dobićete puniji i gušći izgled trepavica.

Sprečava iritaciju kože Na unutarašnju stranu bedara nanesite dječji puder kako biste izbjegli iritaciju kože trljanjem noge o nogu.

Uklanja smrad iz obuće Pospite unutrašnjost cipela dječjim puderom i ostavite preko noći. Idući dan obrišite i obujte cipele koje će mirisati kao nove.

‘Popravlja’ škripanje poda Imate parket koji škripi? Pospite po podu dječji puder, a potom metlicom ispunite praznine među letvicama.

Tjera mrave Pospite puder ispred vrata ili oko prozora. Mravi će sigurno zaobići vaš dom.

Smanjuje bol kod depilacije Napuderišite noge prije depilacije, što će stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od prevrućeg voska. Z

amjenjuje puder u kamenu Umjesto skupih pudera u kamenu koje nanosite kao završni sloj kod šminkanja, na lice nanesite malo dječjeg pudera i izgledaćete odlično. Osvježiće vas Umjesto dezodoransa, ispod pazuha nanesite dječji puder. Puder će upijati znoj i zadržati svjež miris.

Osvježava krevetić vašeg ljubimca Naprašite košaru ili krevetić ljubimca dječjim puderom I tako  ćete ga osvježiti na najbrži mogući način.

Za bolju frizuru Kosa vam je neposlušna? Pomiješajte dječji puder i isto toliko praška za pecivo. Mješavina koju ste napravili djeluje kao suvi šampon, a kosa će vam biti zahvalna i podlušna.

Miris za prostor Ako ne volite miris dječjeg pudera, dodajte mu nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja. Rasporedite ga po stanu I uživajte u božanstvenom mirisu.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*